hren

U sklopu Mjeseca  hrvatske knjige, koji se ove godine održavao pod sloganom Razlistaj se, Gradska knjižnica Kaštela raspisala je virtualni likovni natječaj na temu kaštelanska prirodna baština, a krajem ovog tjedna proglašeni su i najbolji radovi pristigli na natječaj te njihovi autori.

Najbolji radovi izabrani su na temelju oznaka  "sviđa mi se" ispod svih likovnih radova objavljenih u Facebook galeriji GKK i to u kategoriji dječjih vrtića, osnovnih škola i odraslih. Na natječaj je pristiglo nekoliko desetaka radova, a teme su bile stara maslina, Kozjak, crljenak kaštelanski, maslinici, Biblijski vrt i druge prirodne znamenitosti Kaštela.

Najviše oznaka "sviđa mi se" u kategoriji dječji vrtići dobili radovi dvije Anđele iz DV Višnjica, oba pod naslovom "Baka Maslina", u kategoriji osnovna škola rad Bruna Burića iz 2.B OŠ Bijaći te u kategoriji odrasli rad Ivone Topić  "Kaštelanska maslina".

Autore najboljih likovnih radova GKK će nagraditi knjigama.

- Sve ostale pozivamo da se uključe u naše sljedeće virtualne likovne i fotografske natječaje. Već od danas na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. možete slati svoje likovne radove na temu "Kaštelanski kaštili", dok će virtualni likovni i fotografski natječaj "Moja Kaštila u vrime o' Božića" biti raspisan 4. prosinca i trajat će do 28. prosinca – obavijestili su zainteresirane iz GKK.

 

Foto: GKK


KOMENTARI:

 

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij