hren

RAD KNJIŽNICE UZ POJAČANE MJERE ZAŠTITE
Od ponedjeljka 7. rujna, odjeli Gradske knjižnice Kaštela radit će prema zimskom radnom vremenu, obavijest je pristigla iz GKK, s naglaskom da svi odjeli rade u skladu s epidemiološkim mjerama zaštite.

Tako će odjeli u Kaštel Sućurcu, Kaštel Gomilici, Kaštel Starom i Kaštel Novom raditi od ponedjeljka do petka u vremenu od 7.30 do 19.30 sati, s napomenom  da je predviđeno vrijeme za dezinfekciju dva puta tijekom dana i to od 14 do 14.30 sati te od 19.30 do 20 sati.
Odjeli u Kaštel Kambelovcu i Kaštel Lukšiću radit će ponedjeljkom i utorkom od 13 do 19.30 sati, a srijedom, četvrtkom i petkom od 7.30 do 14.30 sati. Dezinfekcija prostora vršit će se prije i na kraju radnog vremena.

Subotom će raditi pojedini odjeli prema utvrđenom rasporedu i to u vremenu od 8 do 12 sati.
Odjel u Sućurcu radit će svake prve i četvrte subote u mjesecu, odjel u Gomilici svake druge i treće subote, odjel u Kambelovcu svake četvrte, odjel u Lukšiću svake treće, u Starome svake treće i četvrte te odjel u Novom svake prve i druge subote u mjesecu.

Upute i preporuke za korisnike

Prema preporukama HZJZ u knjižnici je istovremeno dozvoljen boravak dvoje korisnika, uz razmak od 2 metra.  Zadržavanje u prostoru čitaonice i pristup računalima za korisnike još uvijek nije dozvoljeno.
Pri ulasku u knjižnicu te kretanju unutar nje obvezno je pravilno nošenje zaštitne maske, a pri ulasku obvezno je dezinficirati ruke. Potrebno je držati razmak od 2 m između djelatnika i ostalih korisnika.
Kako bi se korisnici što kraće zadržavali bilo bi poželjno da već unaprijed pripreme naslove knjiga koje žele posuditi.

Moguće je naručivanja i putem e-maila ili telefona, kao i posudbe e-knjiga te različiti on line programi.
Sve informacije te mail adrese i brojeve telefona, kao i različite programe koje nudi GKK možete naći na njihovim web stranicama www.gkk.hr


KOMENTARI:

GLOMAZNI OTPAD
Raspored kontejnera za glomazni otpad
PRIJAVI DEPONIJ
Prijavi ilegalni deponij